ТРИНЕКС
Адреса:
ул. Владимир Комаров бр.40/2-5
1000 Скопје, Р. Македонија

E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: + 389 (0) 70 25 29 21
http://www.trineksgroup.com